Föreningen

Kontaktuppgifter

Du kan kontakta föreningen genom att skicka post till info@safflepk.se eller till adresserna i listan nedan.
Vill du hellre skicka snigelpost gör du det till:
Säffle Pistolskytteklubb
c/o Alegod
Olov Trätäljagatan 11

66130 Säffle

Funktionärer

Ordförande:Anders Alegod
ordforande@safflepk.se
072-524 74 40
Sekreterare:Robin Olsson
sekreterare@safflepk.se
Kassör:Mårten Stolt
kassor@safflepk.se
Webbplats & ITStefan Wittemyr
webben@safflepk.se

Organisationsuppgifter

Organisationsnummer:874001-6731
Bankgiro:343-3570
RF-nr:50507
Föreningsnummer:338

Antidoping

Säffle PK är vaccinerade mot doping och du som medlem eller deltagare på våra aktiviteter är skyldig att motarbeta alla typer av doping samt veta dina skyldigheter samt rättigheter om du skulle bli uttagen till dopingkontroll. Mer information om detta kan du hitta hos Antidoping Sverige.

Skjutbana

Klubbens skjutbana är placerad i södra kanten av Säffle längs vägen ut mot Duse udde.
Koordinater: WGS84 DD (LAT, LON) 59.11915, 12.90507

Här har vi 20 stycken 25 meters banor med vändställ och skjuthall. Vi renoverar även 14 stycken 50 meters banor i vår gamla skjuthall med extra skjutplatser utomhus för PPC och 25 meter. Det kommer även bli några luftpistolbanor inne i skjuthallen som kan användas för träning.

Skyttehallen Tegnér

Skyttehallen är i källaren på Tegnérs sporthall och har 8 banor. Ingången till källaren är placerad på gaveln bortom bowlingen och omklädningsrummen, gå sedan nedför trapporna och skyttehallen är nu direkt på vänster sida, efter hissen.

Vi använder hallen vid träning och tävling under perioden september till april. 2017 investerade klubben i Sius elektroniska tavlor för luftpistol på samtliga banor. Investeringen kunde vi göra tack vare sponsorer och bidrag.

Det finns vändställ med automatik för de skyttegrenar som kräver det. Hallen är godkänd för skytte upp till 25 meter och högst kaliber 9/38 för pistol.